Echipa

În acest moment, echipa este alcătuită din cei 4 membri fondatori și 6 voluntari, care contribuie la dezvoltarea asociației, în funcție de abilitățile fiecăruia și de timpul disponibil.


Liviu Savin (n. 1967) este președintele Asociației Acasă în Bucovina. Este antreprenor, specialist în construcții, pasionat de gastronomie și activități în aer liber. Și-a desfășurat multă vreme activitatea în străinătate și vrea să transpună în practică modelele pozitive cu care a intrat în contact. Crede că mediul asociativ dispune de motivația, creativitatea și dinamica de care este nevoie pentru a pune lucrurile în mișcare în comunitățile rurale din Bucovina.

Ioan Hochian (n. 1967), membru fondator, este antreprenor în comerț și alimentație publică. Este o personalitate importantă a  comunității și s-a implicat, de-a lungul timpului, în numeroase acțiuni sociale și în evenimente de promovare a bogăției turistice de care dispun comuna Brodina și localitățile învecinate. S-a alăturat asociației fiindcă doar prin colaborarea liderilor comunității se poate ajunge la rezultate remarcabile.

Nicu Hudema (n. 1966), membru fondator, este proprietar de pensiune. După mulți ani petrecuți în Spania, s-a întors acasă pentru a investi în turism. Este conștient de drumul lung ce trebuie parcurs pentru crearea unei culturi a colaborării și este dispus să contribuie la dezvoltarea turismului în zonă și la crearea de oportunități pentru tineri.

Mișu Șoflău (n. 1966), membru fondator, este antreprenor în domeniul alimentar. S-a alăturat asociației din convingerea că impasibilitatea este principala cauză pentru declinul comunităților. Consideră că sectorul serviciilor are un mare potențial de dezvoltare în satele bucovinene. Prin aportul asociației, își dorește să fie create noi locuri de muncă în zonă, care să-i aducă acasă pe cei din Diaspora.


Ciprian Bodnar – voluntar.

Alexandru Hochian – voluntar. 

Mihai Hudema – voluntar. 

Andrei Pătrăucean – voluntar. 

Elena Popescu-Buraciuc – voluntar. 

Cristian Șoflău – voluntar.